DÍJMENTES ROAD SERVICE 5 ÉVEN ÁT ELÉRHETŐ

Évek óta egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk a Road Service, vagyis úti segélyszolgálat, amit nyitvatartási időben saját járművel, személyesen végzünk, illetve ennek keretében a bajba jutott motorosnak tanácsot is adunk. 

Érvényessége a vásárlást követő év decemberig tartott, azonban részletfizetésre vásárló ügyfeleink kérték, hogy ez tartson a részletfizetés végéig. És miért is ne? Mostantól már így, akár 60 hónapra is érvényes lehet számodra a motorhoz járó 400km kiszállás. Ehhez, a soron következő motorvásárláskor csupán egy ajánlatot kell kérned, amelybe a mai naptól már automatikusan bele is került ez a lehetőség. 

A Road Service szolgáltatást január 15 – december 15 között veheted igénybe, mindennap 8-17 között.
Igényléséhez az üzlet számát kell csak tárcsáznod; amikor üzletünk zárva tart, jellegzetesen Vasárnap és Ünnepnapon, a telefon átkapcsol szerződött partnerünkhöz, aki igény esetén szintén tud cseremotort is vinni a helyszínre. A részletes feltételek a motorral kapott „passportban” olvashatók.

Miért jó ez neked? Ha a prémium szolgáltatásunk mellett döntesz, ami részletfizetést is tartalmaz, a Road Service-ed érvényessége meghosszabbodik a szolgáltatás időtartamára, ami akár 5 év is lehet. A hosszabbításnak pluszköltsége számodra nincsen, ingyenes, automatikusan jár a részletfizetéshez.