Az üzleteink és szervizeink 2022. december 8-án, csütörötökön, délig tartanak nyitva.

Az idei szezonban èreztük,hogy szüksègünk lesz Ràd 2023-ban!
Az ügyfèlforgalom növekedèse ès az igènyek kielègítèse vègett,úgy hatàroztunk,hogy neked mèg itt a helyed ha:

Csak akkor jelentkezz, ha szeretnél egy kihívásokkal teli munkát, ami a hobbidról szól.

A Téli Tárolás szolgáltatásunkat több mint 10 éve fejlesztjük. Ezért mi nem csak egy fedett helyet biztosítunk kedvencednek, de a téli hónapok alatt elvégezzük a szezon felkészítő nagy szervizt.

Üzleteink és szervizeink 2022. december 17. és 2023. január 3. között zárva tartanak.
2023. január 4-én szerdán nyitunk!

A most vásárolt garanciális használt motort, még a karácsonyfa alá guríthatod. Hiszen ingyenesen házhoz szállítjuk.

A Yamaha három eBike-ot dob piacra a Mountain, Gravel és Urban szegmensben. A károsanyag-kibocsátásmentes személyi mobilitás új korszaka 2 kerékkel, a 3 új eBike MORO 07, WABASH RT és CROSSCORE RC modellel.

Motor vásárlásnál sok kérdés merül fel. De könnyebb helyes döntést hozni, ha van választási lehetőség és nem kell kompromiszumot kötni.

Sok motor egy helyen, hogy sok lehetőséget számba tudj venni.

Mindenről a Ninják tehetnek. Ha a japánok nem akarták volna egy univerzális ötszázassal betömni a lyukat a sportmodelljeik palettáján, nagyon sok mindenről lemaradtak volna a motorosok.
Ha mostanság, a 2020-as években ránézünk egy szép állapotú Kawasaki ER5-re, a praktikus, pofás mindenest látjuk benne, pedig a génjeiben akad némi sportosság is. Mikor 1997-ben bemutatták, hegesztettek egy korrekt acélvázat, majd beletették azt a blokkot, ami akkor már tíz éve tökéletesen szolgált a GPZ500-ban. Vagy nevezzük inkább Ninja 500-nak, esetleg EX500-nak? Hánytorgassuk fel a KLE500-at vagy a Vulcan 500-at? Bizony, mindben ugyanaz a szív dobogott! 

A Road Service szolgáltatásunkra mindig számíthatsz, akár a hosszú hétvégén. Bár üzleteink zárva tartanak, de a segélyhívásokat fogadjuk. Kérés esetén cseremotort is a helyszínre szállítunk.