ÁLLÁS

Szeretnél a Red Baron csapatában motorok között dolgozni?

Cégünk a 1972-ben alapított Red Baron cégcsoport tagja. A Japánban 300 üzlettel rendelkező hálózat évtizedek óta évente 100 000 db motorkerékpárt értékesít. Cégünk a cégcsoport magyarországi és egyben európai zászlóshajója, amely folyamatosan építkezik a magas japán értékesítési szám mögött álló ügyfélkezelési tapasztalatokra.

Küldetésünk ügyfeleinknek a felhőtlen motorozás élményét nyújtva lehetővé tenni álmai megvalósítását a motorok józan értékítéletén keresztül.

Cégünk jelenleg Magyarország egyetlen motorkerékpár üzlethálózata - jelenleg Törökbálint, Győr és Pécs - és egyben a legnagyobb forgalmú használt motorkerékpárokat forgalmazó szervezet. Célunk a magyar motorosok kiszolgálása, tucatnyi boltból álló üzlethálózat kialakítása, az évtizedek alatt összegyűlt japán know-how átvételével. Olyan ambiciózus személyeket keresünk, akik céljainkkal egyetértenek, és velünk együtt szeretnék azokat megvalósítani.

Motorkerékpár szervízes

Motorkerékpár üzleti tanácsadó

A többlépcsős felvételi rendszer

Online jelentkezési lap

A Red Baron ügyfele vagyok A Red Baron ügyfele vagyok Red Baron dolgozótól A Red Baron üzletben láttam a hirdetést Egy Red Baron ügyfél ismerősömtől, barátomtól, rokonomtól Egy újságból Máshonnan ami nincs a felsorolásban, egészen pontosan innen:Máshonnan ami nincs a felsorolásban Careerjet.hu Jofogas.hu OLX.hu Facebook Szárnyas fejvadász

Mikor szereztél jogsit és mire?*

Fizetési igény

M1-Törökbálint M1-Törökbálint Győr Pécs

Az email elküldése sikerült!

Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Üdvözlettel,

Redbaron.hu

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!