Red Baron Magazin 2012 Május

 

 

Sokan nem cserélnek olajat, nem törődnek a kötelező karbantartásokkal és a felmerülő kopásokkal – nehéz így jó szívvel kiválasztani egy gépet. Ha félsz, hogy egy szép külsejű, de rossz technikai állapotú motorral csapdába esel, nézz be inkább a Red Baron-ba. Mielőtt hozzánk bekerül egy kétkerekű, alapos technikai átvizsgáláson esik át, csak a legjobb kondícióban levőekkel foglalkozunk. A tüzetes átvizsgálás elengedhetetlen, a karbantartás pedig kötelességünk – nem véletlen, hogy a legjobb állapotú használt motorok, kis- és nagyköbcentisek egyaránt, a Red Baron-ban találhatóak.

A tapasztalok megszerzése csak a jogosítvány után lehetséges, ezért van, hogy a friss motorosok óvatosan állnak hozzá a vásárláshoz. Velünk nem fogsz befürödni: japán szabvány szerint felkészített garanciális motorjainkra már csak fel kell pattanni. Kínálatunkban számos olyan gép van, amellyel éppen a kezdőket, a kisebb tapasztalattal rendelkezőket szólítjuk meg – gyere el hozzánk és nézz körül: találd meg az első motorodat a Red Baron-ban, válassz az ország leggazdagabb kínálatából, a későbbiekben pedig élj visszavásárlási garanciánkkal és cseréld nagyobbra motorod.

Red Baron Túraklub

Itt a tavasz, újra csatlakozhatsz túráinkhoz. A túránk célja, hogy a kezdő motorosok túrázási biztonságot szerezzenek és élményekkel gazdagodjanak.
A tempó lassú, kényelmes, a 80 km/h-t sehol sem haladja meg. Aki lemaradna, bevárjuk.

Májusban induló túráink:
M1-Törökbálinti üzletünk 2012.05.05 szombaton szervez túrát. Kedvcsinálónkat IDE kattintva olvashatod el.
Győri üzletünk 2012.05.12 szombaton szervez túrát. Kedvcsinálónkat IDE kattintva olvashatod el.
Pécsi üzletünk 2012.05.19 szombaton szervez túrát. Kedvcsinálónkat IDE kattintva olvashatod el.

YAMAHA R125

Mit tegyen az a fiatal, aki csak álmodhat az ezresről? Nem kell lemondani a legendás R-minőségről, itt az egyik legjobb sportmotor kicsinyített mása. Mérete megfelelő, a nyurgábbak is kényelmes helyet találnak rajta. Az orr agresszív, a segg hetyke: vagány srácoknak vagány motor dukál.

A vízhűtéses egyhengerest Deltabox alumíniumváz fogja körbe. Hatsebességes váltót kapott a felülvezérelt, négyszelepes blokk. Szükség is van rá, kifejezetten élvezi a pörgetést a kis nyolcadliteres, lóerő-maximumát 9000-es fordulaton adja le.

Kanyarokban stabil, még pályakörülmények között is helyt áll a Yamaha. A fékek játszva megfogják a könnyű, mindössze 127 kilós gépet. Ideális motor a sportos kétkerekűzéssel most ismerkedőknek: a konstrukció toleráns, jól kezelhető, friss jogosítvánnyal is lehetővé teszi az élvezetes közlekedést – tökéletes alap a későbbi nagymotoros évekhez. Elsősorban fiataloknak és hölgyeknek szól a Yamaha R125 – Fix forintalapú Red Baron részletfizetésre, már 184.000 Ft kezdőbefizetéstől és havi 15.553 Ft-os törlesztő részlettől tiéd lehet a motor.