Red Baron Túraklub Győr - szeptemberi kezdő túra beszámoló

Útvonal: Győr - Sárvár - Pápa - Győr 

Szerencsére szép idő várt minket a túra napján, enyhe széllel. Jó páran eljöttek, köztük régi túraklubosok is! Egy rövid megbeszélés után nekivágtunk a túrának. Először Csorna felé vettük az irányt, ahol egy kis pihenőt iktattunk be. Egy kis beszélgetés, egy kis frissítő és folytattuk is az utunkat. Az útvonal igen változatos volt, hol jobb, hol rosszabb útminőség várt ránk. Sárvárra érve, a vár mellett pihentettük meg a motorokat. Itt mindenki lehetőséget kapott, hogy körbenézzen, vagy elfogyasszon egy finom ebédet.

Az ételeinkre várva felidéztük a régi időket, a különböző túrákat, megosztottuk egymással a tapasztalatainkat. Az ebéd után nekiindultunk a következő etapnak, Pápa felé. Itt is változatos utak vártak minket, mind minőségben, mind a vonalvezetésben. A kisebb fogalomnak köszönhetően sima utunk volt. Pápán tartottunk egy kisebb pihenőt, az egyik helyi cukrászdában, ahol mindenki kedvére válogathatott a finomságok között. Innen már csak a hazaút volt hátra a 83-as úton.

Köszönöm minden résztvevőnek a jó hangulatott és szeretettel várok mindenkit a szezonzáró túrára!

Következő túráról hamarosan a www.redbaron.hu oldalon, a havanta megjelenő Red Baron Magazinban, Facebookon és az üzletben is tájékozodhatsz.

Adonyi Tamás, túravezető