Támad a Yamaha e-bike

A Yamaha három eBike-ot dob piacra a Mountain, Gravel és Urban szegmensben. A károsanyag-kibocsátásmentes személyi mobilitás új korszaka 2 kerékkel, a 3 új eBike MORO 07, WABASH RT és CROSSCORE RC modellel.

Yamaha MORO 07: Tiszta tekerés, határok nélkül

A Moro 07 a Yamaha prémium eMTB-je, egyedi alvázkialakítással, dupla ikervázzal és nagy nyomatékú PW-X3 hajtóegységgel, amelyet közösen fejlesztettek ki, hogy optimális és erőteljes teljesítményt nyújtsanak a hegyipályán. 

Yamaha Wabash RT: Stílusos sokoldalúság

A Wabash RT egy új típusú eBike, amely kiváló teljesítményt nyújt aszfalton, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy hátrahagyd a várost, és új vidéki utakat fedezz fel. Kifinomult rásegítő elektronikájával, elegáns megjelenésével és fejlett Yamaha technológiájával ez az új gravel bike az egyik legjobb ár/érték arányt képviseli kategóriájában.

Yamaha CROSSCORE RC: Minden napra, mindenkinek.

A CrossCore RC egy sokoldalú, jól alakítható és megfizethető eBike, amely szinte minden felhasználási célra alkalmas. Tervezése során kifejezett cél volt, hogy a városi ingázástól kezdve a nyugodt szabadidős túrákon át az edzésig mindenre alkalmas legyen. Nulla károsanyag-kibocsátással és alacsony fenntartási költségekkel számos okból kiváló választás. Az intelligens motor nem csak sima és csendes teljesítményt nyújt, de érzékelőkkel figyeli a kerékpározás módját, és úgy állítja be a teljesítményt, hogy a lehető legtermészetesebb és legélvezetesebb tekerést biztosítsa.

A modellek a Yamaha motorkerékpár-kereskedői hálózatán keresztül is elérhetővé válnak, így a győri Red Baron-ban is hamarosan találkozhatsz velük.