Red Baron Túraklub Győr - áprilisi túra beszámoló

A túra időpontja: 2022.04.23. szombat

Útvonal: Győr-Pápa-Nagyvázsony-Mór-Győr


Élménybeszámoló!

Videó az indulásról.
Ezen a kicsit kora tavaszi reggelen a Balatonfelvidék felé vettük az irányt. Pontosabban Nagyvázsonyba a Kinizsi várba látogattunk el. Pápáig tűrhető időben, jó tempóban haladtunk 17 motorral, 19 fővel. Pápa után még a köddel és az egyre hűvösebb idővel is meg kellett birkóznunk. De ez sem szegte kedvét a csapatnak. Bár mindenki örült mikor az első megállóhelyen megszorongathatta a kávés bögrét. 

Nagyvázsonyban megnéztük a várat, majd sétáltunk a településen egyet. Ezután betértünk az előre lefoglalt vendéglőbe és egy nagyon finomat ebédeltünk. Közben a szokásos barátkozás, viccelődés, csapatépítés folyt magasfokon

 

Hazafele már napsütésben, 16 fokban kiváló körülmények között motoroztunk haza. Veszprémnek indultunk, majd onnan Bodajk és Mór után tértünk rá a 81-es főútra. A 8-as úton kiváló, dinamikus tempóban nagyot motoroztunk hazáig. Többen jelezték, hogy a hazafelé vezető út hatalmas élmény volt! Mind a szép idő, mind a dinamika, mind a csapatban együtt motorozás terén! Örömmel gyűjtöttem be az elismerő szavakat a RedBaron csapata nevében!

 Bozzai Lajos - Túravezető