Red Baron Túraklub Győr - júniusi túra beszámoló

Útvonal: Győr-Herend-Pápa-Győr

A túra reggelén nagyon kegyes volt hozzánk az időjárás, szép napsütéses, meleg napnak néztünk elébe. Szerencsére elég változatos társaság állt össze. 250-1300 köbcentiig voltak jelen a motorok és sokféle stílus képviseltette magát. A gyülekezőnél egy kis beszélgetés és nézelődés után, tíz órakor nekiindultunk.

Cseszneki pihenőben egy rövid megálló, kávé, üdítő és egy kis beszélgetés után indultunk is tovább Veszprém felé. Ott egy újabb pihenőt tartottunk, ami alatt egy kicsit csökkent a Balaton irányába tartó forgalom. Így szerencsére, szinte zavartalanul tudtuk folytatni utunkat Herendre.

Herendre érkezve, a porcelán gyár és múzeum mellett találtunk árnyékon, mert eddigre igen melegre fordult az idő. A környéket körbesétálva, mindenki felfedezhette a számára érdekes látnivalókat. Az itt kapott szabadidőben, kellemes környezetben beszélgethettünk, oszthattuk meg egymással a tapasztalatainkat, élményeinket, véleményeinket. Indulás előtt egyeztettük az útvonalat és indultunk is tovább Pápa felé.
A településen felkerestünk egy kellemes és jó hírnek örvendő cukrászdát, ahol kiélvezhettük a finomságokat és közben folytattuk a motorozással, motoros élettel kapcsolatos társalgásunkat.

Innen, már csak egy rövid szakasz volt hátra a túrából, mely visszaérkezés a Red Baron parkolójába.


A túra nagyon jól sikerült, kellemes idő, jó társaság, változatos útvonal, nem túl nagy forgalom! Nem is kérhet többet egy motoros! :)
Remélem a következő túrák is hasonlóan sikerülnek!

Következő túráról hamarosan a www.redbaron.hu oldalon, Facebookon és az üzletben is tájékozodhatsz.

Adonyi Tamás, túravezető