Red Baron Túraklub Győr - szeptemberi túra beszámoló

Útvonal: Győr – Székesfehérvár – Pákozd – Gárdony – Felcsút – Kocs – Bábolna – Győr 


Élménybeszámoló!

A mai túránk útvonala Székesfehérváron keresztül vezetett a Velencei-tó partjára. Ott Pákozdot lőttük be első programnak. Megnéztük az 1948-as honvéd emlékművet és katonai emlékparkot. Ez volt az első megállónk is egyben.                     
Többen köztük jómagam is jártunk már itt, csak nagyon régen. Jó volt ismét végigbarangolni a harci járművek között. Ezután motorra pattantunk és tovább motorozva a tó partján, Sukorón és Velencén keresztül érkeztünk meg Gárdonyba, ahol a parton megebédeltünk. 
Közben ment az egymás ugratása és a motoros sztorizgatások garmadája! Ebéd után motorra fel és irány Felcsút! Megnéztük a Puskás Akadémiát, ill. most sem maradt el a kinek-kinek világnézete szerinti poénkodások tömkelege!

De hát ettől szép és jó egy ilyen motorozás csapatban! Majd egy jó fél óra múlva elindultunk haza fele Tata, Kocs és Bábolna községek érintésével. Itt-ott rosszabb minőségű utakon, de gyönyörű tájakon csapattunk hazafele. Voltak velünk új motoros cimborák is, akik tatabányáról jöttek el Győrbe, hogy részt vehessenek a mai RedBaron túrán! Nagyon tetszett nekik az együtt motorozás, az iram és a programok. Máskor is jönni fognak, mert nagyon élvezték!  

        

Bozzai Lajos - Túravezető