Red Baron Túraklub Pécs - májusi túra beszámoló

Útvonal: Pécs-Bonyhád-Bátaszék-Baja-Bétaszék-Mohács-Pécs
Végre elérkezett ez a nap is sokan várták már hiszen ez a mostani túra egy korábbi időpontról lett áthelyezve erre a napra, a pécsi csapat első túrája és egyben számomra a Reb Baronnal közösen szervezett első túra is. 
Az időjárás ötös ennél jobb időt egy motoros nem is kívánhatna ha motorozni indul!
9 óra 15 percre beérkezünk a Baronba, már vagy tízen sorakoznak! Indulásra 30 motor gyűlt össze.
Indulás elött egyeztettünk a szabályokat, nagy örömünkre volt hogy jó pár bajtársnak ez volt az első túrája, volt akinek az első csoportos motorozása. 
Bonyhádot elhagyva Bátaszék, majd irány Baja! 
11.30-re befutottunk a bajai Sobri Csárdában, ahol nagy szeretettel vártak minket és fergetegeset ettünk és ittunk, sajnos a nagyobb létszám miatt és ,hogy harmincan majd harminc félét kértünk igy  kikellett hagynunk a Sugovicai sétát.
14 órakor nyeregbe pattantunk, és irány Mohács a Szekeres Cukrászda, hogy ebben a 28 fokban fagyizzunk egy jót.
Kényelmesen mindenki megette a fagylaltját néhány gondolat még a lerótt kilométerekről és indulás vissza a Baronba ahol Miki egy csoportképre még várt minket igaz a létszám kicsit lemorzsolódott, de a kép meg van,ha van kép akkor ott is voltunk ! 
Külön köszönöm mindenkinek ezt a túrát. Igazai fegyelmezett társaság volt. Akinek az első túrája volt annak gratulálok.  Köszi Red Baron  a mai túrát! 
Balogh Zsolt túravezető

Következő túráról hamarosan a www.redbaron.hu oldalon, a havonta megjelenő Red Baron Magazinban, Facebookon és az üzletben is tájékozódhatsz.