Red Baron Túraklub Pécs - októberi kezdő túra beszámoló

Útvonal: Pécs –Mohács –Dunaszekcső – Bátaszék-Bonyhád –Pécs

Idei utolsó túránkat ragyogó őszi napsütésben tehettük meg.

A Red Baron üzletének parkolóját 10 órára teljesen megtöltötte a túrázni vágyó motoros csapata.
 Rövid megbeszélés után 25 motorral 2 oszlopba rendeződve kanyarodtunk a 6-os, hogy Kozármisleny felé kanyarodva az 57-es úton haladhassunk Mohács felé.
a mohács előtti korforgalmat Dunaszekcső felé elhagyva meg sem álltunk Dunaszekcsőig.
Itt rövid, napozós pihenő következett, mert a ragyogó napsütés ellenére azért jól átfáztunk.
Alaposan meg is bámulták a rengeteg motort a járókelők, ez érthető is, mert nem mindennapi látványt nyújtott a csillogó színes motoros csapat.
Ahogy kissé felmelegedtünk, folytattuk is utunkat a közeli Bátaszékig, ahol a Talizmán éterem különtermében megebédelhetett az éhes társaság. Ebéd alatt lehetőségünk nyílt a beszélgetésre, motoros élmények felelevenítésére.

Ebéd után Bonyhád felé kanyarodva a Kismórágyi úton, Rozsdásserpenyő- és tényleg létezik ilyen  - telepen áthaladva, Mőcsényen és Mecseknádasdon át Pécsig, a Red Baron parkolójáig húztuk a gázt. 

Útközben néhányan már hazafelé vették az irányt, de a parkolóig velem tartókkal az üzletben még, a hagyományossá vált kávé mellett, felelevenítettük a nap eseményeit, majd a maradék társasággal el is készítettük azt a bizonyos célfotót. Ezt követően lassan szétszéledt a csapat.
         
Ne feledjétek!!  Mindjárt itt a március és jönnek az újabb közös gurulások! :)

Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet és Te is szeretnél részt venni egy jó hangulatú túrán, jó társaságban, akkor gyere velünk jövőre is.

A következő túráról a www.redbaron.hu honlapon, Facebookon/redbaronhungary és az üzletben is tájékozódhatsz.
      
Gecseiné Sz. Zsuzsa
Túravezető