Red Baron Túraklub Törökbálint - októberi kezdő túra beszámoló

Útvonal: Törökbálint – 1. számú út – Zsámbék – Gyermely– Tarján – Tardos – Tata – Tatabánya – Környe – Csákvár – 1. számú út – Törökbálint

Októberi túrára szép számmal jelentkeztek és jelentek is meg a motorosok, utasokkal együtt. Napsütéses kellemes időt fogtunk ki, így élvezettel szeltünk a kilométereket és gyönyörködtünk a színpompás tájban Gyermely környékén. Első megállónk a Tardoson a Kemencés étterem volt, ahol íncsiklandozó falatok vártak minket. 
A kellemes időben a motorozást választottuk, így Tatát csak érintettük és Tatabánya felé haladtunk tovább a Turulmadár emlékműig. Csodálatos panoráma nyilik a szemünk elé, és kellemes pihenőhelyeket alakítottak ki a megfáradt motorosoknak. 
Innen tovább motoroztunk Környe irányában, a Majki tó mellett is elhaladva érkeztünk Csákvárra, ahol egy fagylaltozási szünetet iktattunk be.
Végállomásunk pedig a Red Baron parkolója volt. Remélem, hogy jövőre is ilyen jóhangulatú túránkban lesz részünk. 
 
Jövő hónapban Túraélmány Találkozót tartunk, ahová minden érdeklödőt szeretettel várok. Amennyiben az időjárás még alkalmas motorozásra, akkor Túraélmány Találkozóval egybekötve közös gurulást is tartunk.

Erről információkat hamarosan a www.redbaron.hu honlapon, Facebook/redbaronhungary  és az üzletben teszünk közzé.


Kertész Viktória
túravezető