ÁLLÁS

Szeretnél a Red Baron csapatában motorok között dolgozni?

Cégünk a 1972-ben alapított Red Baron cégcsoport tagja. A Japánban 300 üzlettel rendelkező hálózat évtizedek óta évente 100 000 db motorkerékpárt értékesít. Cégünk a cégcsoport magyarországi és egyben európai zászlóshajója, amely folyamatosan építkezik a magas japán értékesítési szám mögött álló ügyfélkezelési tapasztalatokra.

Küldetésünk ügyfeleinknek a felhőtlen motorozás élményét nyújtva lehetővé tenni álmai megvalósítását a motorok józan értékítéletén keresztül.

Cégünk jelenleg Magyarország egyetlen motorkerékpár üzlethálózata - jelenleg Törökbálint, Győr és Pécs - és egyben a legnagyobb forgalmú használt motorkerékpárokat forgalmazó szervezet. Célunk a magyar motorosok kiszolgálása, tucatnyi boltból álló üzlethálózat kialakítása, az évtizedek alatt összegyűlt japán know-how átvételével. Olyan ambiciózus személyeket keresünk, akik céljainkkal egyetértenek, és velünk együtt szeretnék azokat megvalósítani.

Motorkerékpár szervizes

Motorkerékpár üzleti tanácsadó

Mérlegképes könyvelő (feltöltés alatt)

A többlépcsős felvételi rendszer

A GDPR törvény életbelépése miatt, jelentkezési lapunk jelenleg nem elérhető. Addig is várjuk önéletrajzodat az karrier@redbaron.hu emailcímre.