… vagyis keressük azt a japán gyártmányú motort / motorokat, amik az alábbi leírásnak megfelelnek:

Érezhetően elindult a motoros szezon a Red Baron üzleteiben és az utakon is. Frissítsük fel, hogy a Red Baron miben tud a motorosok szolgálatában lenni?

A keleti filozófia nem csupán kétmondatos csernusi igazság. Több, mint a facebookon megosztott Coelho-idézet, de Popper Péter indigóval írt bölcselete sem helyettesítheti. Tanulható, megismerhető, de a teljességre való törekvés öröktől való és véget nem ér.

Nálunk nem szükséges időpontot egyeztetned ahhoz, hogy motorjainkat megnézd, meghallgasd, kipróbáld. Saját tulajdonú készletünk van, minden motorunk az üzleteinkbe található, szervizelt, és érvényes a műszakija. Ha megtetszik végszerelés után azonnal át is veheted. Ha szeretnéd kedvező részletfizetésre megvásárolni, akkor is csak 3 napra van szükségünk, hogy az okmányirodai bejegyzést elvégezhessük.

Nem túlzás, a Yamaha R6 megújította a sportmotorok piacát. Nem volt előtte ennyire technokrata, ennyire fényesre csiszolt fegyver a kategóriában: csúcstechnikájú futóművet, a gázra mohón felpörgő négyhengeres motor kapott. Mellbevágó újkori ára ellenére – idehaza hárommillió forint fölött kezdett –mégis megvették. Nem csoda.

Nem csak a lázadást érintőlegesen átélni vágyóknak gyárt V2-es motort a Honda. Ugyan a Shadow család leginkább azok körében kedvelt, akik a cruiser és chopper élményt japánosan, olajfolyástól mentesen élnék át, de az évtizedet a cég egy jó dobással kezdte: megbízható technikai alapokon bemutatott egy olyan VT-t, amivel tényleg lehet motorozni is.

Szeretnénk jó tanácsokkal hozzájárulni azon ügyfeleinknek is, akik nem veszik igénybe a Red Baron téli tárolás szolgáltatását.

Talán a Kawasaki sem gondolta volna, hogy ez így beválik: sok évnyi lóerőhajhászat után motorosok tízezrei jöttek rá, hogy a láncot szakító erő helyett sokkal jobban járnak egy kezes, könnyű és jól hangolt kéthengeressel. Akik pedig ismerték a cég modellpalettáját, nem lepődtek meg 2005-ben, mikor az alapváltozat megérkezett, hisz ennek a blokknak volt elődje: a folyadékhűtéses 500-as sorozat.

Fedezd fel éned sötét oldalát, gyere el 14.-én 18 órára pécsi üzletünkbe és ismerd meg elsőként a YAMAHA MT 09-et.