Minden üzletünkben kiemelt ajánlatokkal várunk! Gyere be és még idén élvezd ki a jó időt az új motoroddal!

A Red Baron télen is gondoskodik az általa értékesített motorokról.

Általában az emberek tavasszal vásárolnak motort, ősszel pedig eladják. Van eladó motorod és még nem kértél tőlünk ajánlatot? Tedd mag azonnal!

Az üzleteink 2016. szeptember 2-án, pénteken, kivételesen rövidebb ideig tartanak nyitva. Másnap változatlan nyitvatartási idővel várunk.

Még tart a nyár, szabadság alatt lehet nagyobb túrákat tenni, remek az idő! Akinek még nincs motorja, az ne halogassa tovább a vásárlást, most kell dönteni, hogy még kiélvezhesd a nyár és az ősz adta szép időket.

Vannak olyan élethelyzetek, jöhetnek fel olyan kérdések, amikor válasznak elég három betű. Kimondjuk, leírjuk és vége a vitának, a társalgás lezáródik. Ha felmerül, hogy mi a sportos túramotorok királya, biztos, hogy a V, az F és az R betűk elhangzása után nincs értelme folytatni a konverzációt.

A túramotorban arra használjunk, hogy elugorjunk vele kávézni. A feketét viszont nem a város szélén isszuk, nem is az első kanyar végén, hanem mondjuk Cividale del Friuliban – mert arrafelé olyan remek utak vannak. A Yamaha FJR 1300 legendás csodafegyvere azoknak, akik szeretnek teljes kényelemben, de a hangsebesség háromszorosával eljutni A-ból Zs-be, érintve közben még ezernyi helyet. Nem csak jól néz ki, de erős és rendkívül kezes – nem véletlen, hogy a mostani modellfrissítésnél nem is nagyon nyúltak hozzá.

2016 június 26.-án vasárnap a Pécsett rendhagyó programra hívunk téged.

Azt hinnénk, a válság rosszat tett a motorpiaccal, pedig ha megkapirgáljuk a kérget, bőven vannak áldásos hatásai - ennek köszönhető az olcsó, de mégis minőségi és kívánatos gépek újbóli megjelenése is. A Yamaha MT-07 pont ilyen: reális kéthengeres, ami mégis annyira gusztusos, hogy nehéz nem rákívánni.

Minden üzletünkben 9 kiemelt FESTA motor vár különleges ajánlattal.