Jó hír a motorvásárlóknak! Legfrissebb készlet

Az elmúlt 15 évben most legfrissebb a készletünk. A tél folyamán ügyfeleink igénye szerint vadásztuk az eladó motorokat, hogy ha kitavaszodik, mindenki találjon kedvére valót. Gyere el üzletünkbe, csodáld meg motorjainkat és beszélgess a többi motorossal.

 

Vasárnap is nyitva tartunk

Szeretnénk segíteni Pécs és Győr környéki ügyfeleinknek is vasárnap. Mostantól nyitva tartunk vasárnap is, így Pécsről és Győrből azonnal tudunk indulni ügyfeleink segítségére!Látogass el üzleteinkbe akár vasárnap is és tekintsd meg folyamatosan változó készletünket. ÚJ NYITVATARTÁSUNK MINDEN ÜZLETÜNKBEN H-V 9:00-18:00RB M1-TÖRÖKBÁLINT  06 23 418 350RB GYŐR                    06 96 517 258RB PÉCS H-V 9-18       06 72 510 402

Megemelkedtek az illetékek?

Aki készpénzre vagy hitelre vesz motort, annak fizetni kell a megnövekedett vagyonszerzési illetéket.Ha viszont a Red Baron egyedi konstrukcióját veszed igénybe, akkor csak az egynegyedét fizetve, máris rápattanhatsz a paripára.Kerüld el a megemelkedett illetékeket! Konkrét ajánlatokért érdeklődj üzleteinkben.

Jó hír az eladni vágyóknak

Készpénzes felvásárlásunknál megszűnt az évjárat korlátozás. Mostantól bármilyen korú japán gyártmányú motort gyorsan megvásárolunk.•    Ha motorod nem indul, akkor is keress meg minket.•    Ha egyezik az elképzelésünk, motorodért házhoz megyünk.•    Az állapotfelmérés 30 perc•    Utána azonnal fizetünk.

Látogass el a megújult www.redbaron.hu oldalra

Kedves olvasónk. Örömmel értesítünk, hogy elkészült új honlapunk. Köszönjük javaslataitokat, sokat segített a megvalósításban. Most is szeretnénk megkérni, hogy észrevételeidet osszd meg velünk a magazin@redbaron.hu email címen.

Megújult a Red Baron részletfizetés

alacsonyabb kezdőbefizetés = 20%-tól maradványértékes VARIO hitel = alacsonyabb törlesztőrészletek devizahitel JPY alapú = kevesebb kamat

 

Most érdemes motort venni, mert jövőre megnőnek az illetékek!

A 2012-es ében a motorok átírási költsége nem a lökettérfogattól, hanem teljesítményüktől függ. Egy hároméves 600-as Fazer átírási illetéke jelenleg 14.346 Ft, ha elfogadják a törvényt 50.400 Ft lesz, tehát 36 ezer Forinttal növekszik.

 

 

Most érdemes motort venni, mert októberre is jó idő jósolnak!

Kinőtted a motorod vagy valami új és izgalmasra vágysz? Kibővült készletünkből biztosan találsz kedvedre valót.

Felfrissült akciós készletünk, amiből választhatsz. (lásd lejjebb)

A kiválasztott motorod már egy munkanapon belül átveheted, ebbe a részletfizetési ügyintézés is belefér.

 

 

Most érdemes motort venni, mert szeptemberben jó idő jósolnak!

Kinőtted a motorod vagy valami új és izgalmasra vágysz? Kibővült készletünkből biztosan találsz kedvedre valót.

Felfrissült akciós készletünk, amiből választhatsz. (lásd lejjebb)

A kiválasztott motorod már egy munkanapon belül átveheted, ebbe a részletfizetési ügyintézés is belefér.

 

Most érdemes motort venni!

Kinőtted a motorod vagy valami új és izgalmasra vágysz? A Red Baron még nyári áron beszámítja motorod egy csere esetén.Felfrissült akciós készletünk, amiből választhatsz. (lásd lejjebb)Szervizünk soron kívül felkészíti motorod.Részletfizetésünk továbbra is Forint alapú, ezért a törlesztő részletek nem változnak.Most a 8 évnél fiatalabb motorjainkra "6+3 hónap minőségi garanciát" vállalunk, míg a 8 évnél idősebbekre "24 hónap DF garanciát" adunk ajándékba.Most még csatlakozhatsz a Red Baron Túraklubhoz.