RED BARON ANKÉTKLUB

A 2009. február 19.-én alakult Ankét Klub köszöni az eddigi jelentkezők válaszait. Többek közt az Ő segítségükkel alakítottuk ki az új Klubszervizünket. Azóta rengetegen iratkoztak fel magazinunkra. A következő sorok nekik szólnak.

 

 

A Red Baron alapítása óta figyelemmel kíséri a Talmácsi családot, s most nyílt lehetőség segíteni az ifjú tehetségeket. Ez vezérelt bennünket, amikor lefektettük együttműködésünk alapjait a Talmácsi Motorsport Akadémiával. Ennek jegyében a Red Baron mini szupersport motorokat biztosít az iskolának, hogy a jövő reménységei ezeken sajátíthassák el a versenymotorozás rejtelmeit.

 

Köszönet ügyfeleinknek

Novemberi "kamatmentes" akciónk keretében értékesítésünk 100%-al nött.

Ennek fényében akciónkat december végéig meghosszabbítjuk.

Sőt, kiegészítjük 10 darab "kiemelt" ajánlattal, minden kategóriában.

Az év első túráját a Red Baron szervezi! Azok számára, akik február folyamán motort vásárolnak üzleteinkben, szezonnyitó kirándulást szervezünk. Bízunk benne, hogy az időjárás is kegyes lesz a túrákhoz - ha a természet ereje nem szól közbe, mindkét üzletünkből, Győrből és Budapestről is indítunk egy csapatot.

Meglepetés!

Felpattant a novemberi „meglepetésdoboz” fedele - ha még nem találta meg álmai motorját, most érdemes körülnézni a Red Baronnál. Ne vegyen bizonytalan eredetű használt motort, amelyekhez nem jár ACIDM ellenőrzés, 100-pontos kontrollszerviz, japán rendszerű minőség-ellenőrzés, ingyenes 400 km-es Road Service útisegély-szolgálat, díjmentes első szerviz, Red Baron írásos garancia és egyéb, már megszokott szolgáltatásaink.

Red Baron Túraklub

Elég kinézni az ablakon, saját szemünkkel győződhetünk meg arról, hogy tart még a szezon, nem kell a garázs mélyére rejteni a motort.  Ha a világból már nem is gurulunk ki ősszel, egy rövid, koncentrált túra még rengeteg örömöt adhat.

Kedves olvasó!

Több mint egy éve jelentkezik havonta a Red Baron Magazin és pont egy éve újult meg honlapunk. Ez év alatt 6000 fősre duzzadt azok száma, akik feliratkoztak magazinunkra. Szeretnénk magazinunkat az olvasók igényeit szem előtt tartva készíteni, ezért minden kedves olvasót kérek, hogy írja meg véleményét a magazin@redbaron.hu E-mail címre.

- Unod már a dugót?- Hamarabb szeretnél célhoz érni? - Nem találsz parkolóhelyet?- Sokba kerül a parkolási díj?- Drága a biztosítás?- Költséges adutód vagy nagymotorod fenntartása?- Kevesebbért szeretnél tankolni?

 

Megújul a Red Baron részletfizetés

Áprilistól az alábbi előnyökkel megújuló részletfizetési lehetőségekkel várunk minden kedves eddigi ügyfelünket és új vásárlónkat.

Az újításokkal együtt tovább él a régi részletfizetési lehetőség is, tehát csak jó hírünk van.

 

MEGHÍVÓ KÖZÖS TÚRÁZÁSRA!

A Red Baron Túraklub koratavaszi kirándulást tervez.

A kezdő motorosok biztonságos tapasztalatszerzése céljából hangulatos túrákat szervezünk, ahová régi vásárlóinkat is szeretettel várjuk