Meglepetés!

Felpattant a novemberi „meglepetésdoboz” fedele - ha még nem találta meg álmai motorját, most érdemes körülnézni a Red Baronnál. Ne vegyen bizonytalan eredetű használt motort, amelyekhez nem jár ACIDM ellenőrzés, 100-pontos kontrollszerviz, japán rendszerű minőség-ellenőrzés, ingyenes 400 km-es Road Service útisegély-szolgálat, díjmentes első szerviz, Red Baron írásos garancia és egyéb, már megszokott szolgáltatásaink.

 

 

 

Red Baron Túraklub

Elég kinézni az ablakon, saját szemünkkel győződhetünk meg arról, hogy tart még a szezon, nem kell a garázs mélyére rejteni a motort.  Ha a világból már nem is gurulunk ki ősszel, egy rövid, koncentrált túra még rengeteg örömöt adhat.

Kedves olvasó!

Több mint egy éve jelentkezik havonta a Red Baron Magazin és pont egy éve újult meg honlapunk. Ez év alatt 6000 fősre duzzadt azok száma, akik feliratkoztak magazinunkra. Szeretnénk magazinunkat az olvasók igényeit szem előtt tartva készíteni, ezért minden kedves olvasót kérek, hogy írja meg véleményét a magazin@redbaron.hu E-mail címre.

- Unod már a dugót?- Hamarabb szeretnél célhoz érni? - Nem találsz parkolóhelyet?- Sokba kerül a parkolási díj?- Drága a biztosítás?- Költséges adutód vagy nagymotorod fenntartása?- Kevesebbért szeretnél tankolni?

 

 

Megújul a Red Baron részletfizetés

Áprilistól az alábbi előnyökkel megújuló részletfizetési lehetőségekkel várunk minden kedves eddigi ügyfelünket és új vásárlónkat.

Az újításokkal együtt tovább él a régi részletfizetési lehetőség is, tehát csak jó hírünk van.

 

 

 

MEGHÍVÓ KÖZÖS TÚRÁZÁSRA!

A Red Baron Túraklub koratavaszi kirándulást tervez.

A kezdő motorosok biztonságos tapasztalatszerzése céljából hangulatos túrákat szervezünk, ahová régi vásárlóinkat is szeretettel várjuk

Különleges téli akció a Red Baronnál

Hogy miért különleges? 10 éves a Red Baron! Ez alkalomból 2007-ben minden hónapban más és más akciókkal kedveskedtünk ügyfeleinknek. December hónapban vásárlóink kiválaszthatják az alábbi akcióink közül, amelyik számukra a legkedvezőbb! a) részletfizetés esetén akciós motorjaink első havi törlesztését a Red Baron átvállalja b) válaszd ki most motorod, mi eltárojuk tavaszig!

 

 

10 ÉVES A RED BARON HUNGARY!

Idén a Red Baron csoport 35 éves és pont 10 éve nyitotta első üzletét Magyarországon. Ennek örömére 2007. januártól novemberig, minden hónapban meglepetéssel kedveskedünk. Ha szeretnél ezekről az akciókról és további érdekességekről időben értesülni, látogass el a www.redbaron.hu oldalra, ahol feliratkozhatsz hírlevelünkre.

 

 

10 éves a Red Baron Hungary

Idén a Red Baron csoport 35 éves és pont 10 éve nyitotta első üzletét Magyarországon. Ennek örömére 2007. januártól novemberig, minden hónapban meglepetéssel kedveskedünk. Ha szeretnél ezekről az akciókról és további érdekességekről időben értesülni, látogass el a www.redbaron.hu oldalra, ahol feliratkozhatsz hírlevelünkre.

 

 

10 ÉVES A RED BARON HUNGARY!

Idén a Red Baron csoport 35 éves és pont 10 éve nyitotta első üzletét Magyarországon.

Ennek örömére 2007. januártól novemberig, minden hónapban meglepetéssel kedveskedünk.

Ha szeretnél ezekről az akciókról és további érdekességekről időben értesülni, látogass el a www.redbaron.hu oldalra, ahol feliratkozhatsz hírlevelünkre.