Beköszöntött az ősz, de nálunk még tart a motoros szezon. Minden üzletünkben különleges ajánlatokkal várunk! Gyere be és még idén vedd át a motorodat!

Ha nem bánod, hogy valaki bejáratta, akkor kedvező ajánlatokkal várunk!

A GSX-R betűkód egyet jelentett a sportmotorokkal – nem csak az első igazi superbike jelent meg ezen a néven, hanem sok-sok generáció és köbcenti-kategória követte az eredeti púpostankos legendát. Hogy ne csak a lóerők bűvöletében éljünk, járjuk körbe és szeressük meg a legkisebbet, a Suzuki agilis 125-ét is!

2021. október 1-jétől minden üzletünk és szervizünk hétfőtől péntekig tart nyitva. 

Még nem röpködnek odakint a minuszok, de már érdemes most gondolni arra, hogy télen hol és hogyan fogod tárolni a motorodat. Szakszerű megoldásra vágysz?! A Red Baron idén is biztosít egy jó helyet járművednek. 

Gyönyörű Kawasakikkal bővült Törökbálinti üzletünk. Gyere, hogy ne maradj le, ezek utolsó utáni új darabokról. 

Városi közlekedésre kiválóan alkalmas egy 50 köbcentis robogó. A Red Baron erre is kínál lehetőségeket, Neked már csak stílusodnak megfelelő járművet kell kiválasztanod. 

Az üzleteink és szervizeink 2021. szeptember 7-én, kedden, kivételesen rövidebb ideig tartanak nyitva.

Elment a pénzed a nyaralásra? Zsebbenyúlós az iskolakezdés? Nálunk 0 Ft-tal is el tudod vinni álmaid motorját! A Red Baron-ban egy helyen hatalmas garanciális hasznàltmotor készlet vár. 

Gyártson bárki is bármilyen remek túramotort, de a szó hallatán nagyon sokaknak a BMW-k ugranak be. A németek évtizedek óta figyelnek a kirándulók, a kényelemben utazók igényeire – tapasztalatuk kétségbevonhatatlan, elég, ha közelebbről megnézzük az R1200RT, hogy felismerjük, tényleg van valami a nagy kéthengeresben.