Nem tudunk csak egy okot mondani, miért kell neked Honda Cub. 110 millió indokunk viszont van: 1958 óta körülbelül ennyi készült ebből a legendás gépből, és akkor a gyári testvérmodelleket, a kínai klónokat, és a mindenféle hivatalos licenceket még nem is számoltuk.

Bár mára leginkább sportszerként tekintünk a quadokra, de eredetileg munkaeszköznek szánták őket. Mára ez a szegmens kevéssé jelentős, akár az össz- akár a hátsókerékhajtású verziókról beszélünk, a piacon a hobbi változatok dominálnak.

Tudtad, hogy nálunk már 0 Ft önerővel is tudsz garanciàlis hasznàlt motor venni részletfizetéssel?

Ugorj be Pécsi Üzletünkbe! Egy kávé mellett megcsodálhatod az újdonságokat.

Pécsi üzletünkben új Honda motorokból is válogathatsz, de Törökbálinti üzletünk is tartogat meglepetéseket használt motorokból. 

Ne maradj le álmaid motorjáról!

Megérkezett az MT09 tesztmotorunk! Ki akarja elsőként kipróbálni?

Gyertek motort nézni! Dübörög a szezon, sok olyan motort visznek el, amit még nem is láttál.

Pléhbögréből iszod az első kávét. Reggel van, nézed, hogyan bóklászik fel a nap az égre. Majd délben iszol egy másikat, gondolod, de addig még sok kilométer vár rád: a sátor már szétszedve, a gumipókok kiterítve a nyergen, pár perc és mehetsz tovább a hegyek közé. 

Honda márkaképviselet is lettünk Pécsett. Folyamatosan érkeznek az új modellek pécsi üzletünkbe. Ha szeretnéd közelebbről is megszemlélni, akkor ugorj be egy kávéra hozzánk.