Ki más tudna tökéletes cirkálót gyártani, mint az a Kawasaki, aki olyan óriási tengerjáró hajókat épít, mint a 200 méter hosszú KN Fortune? A cég egyszerűen érzi a méretet, nem retten meg a kihívásoktól, s ha valami igazán nagyot kell alkotni, rutinból összehozza. A céget eredetileg is hajógyártásra alapították – mostanra persze turbinát, tengeralattjárót, metrókocsit és űrhajót is készítenek, de a legtöbb ember a remek motorkerékpárjaikról ismeri őket.

Célunk, hogy a téli, zord időjárásától megóvjuk szeretett motorunkat.

Egy ilyen legendás nevet feltámasztva a Honda nem hibázhatott, nem engedhette meg magának, hogy csak közepes motort mutasson be: amikor 2016-ban a boltokban került az 1000 köbcentis változat, sokan még szkeptikusak voltak – az aggályok viszont mindenkinél eltűntek, amint kipróbálták az Africa Twint.

Üzleteink és szervizeink 2020. október 23-án, pénteken, zárva tartanak.

Üzleteink látogatásakor 6 éves kor felett kötelező a maszk viselése. Orrot és szájat eltakaró maszk nélkül nem áll módunkban üzletünkbe beengedni.

Az üzleteink és szervizeink 2020. szeptember 4-én, pénteken, kivételesen rövidebb ideig tartanak nyitva.

A túl nehéz és túl erős motorok korában hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, milyen megbabonázó is a nyélgázélmény. Beszúrjuk a kanyarba a könnyű gépet, a sisakból kikacsintva felmérjük mi vár ránk, majd koppanásig rácsapjuk a gázt. A gép felüvölt, de lehet, hogy mi is kurjantunk egyet a bukóban.

Nemzeti Ünnep miatti nyitvatartási rend változás.

Vagány utcai kéthengeresnek harangozták be, fickós naked bike-nak tűnt a kiszivárogtatott tanulmányokon. Amikor megjelent, visszafogott, már-már unalmasnak tűnő motort láttunk. A Yamaha BT1100 elsőre csalódás volt, de miután körbejártuk, rájöttünk, hogy ez a piac egyik legjobb túramotorja.

A használt motor vásárlása mindig hordoz magában némi kockázatot – bármilyen jól is néz ki a kiszemelt jármű, nem tudjuk visszanézni minden percét az előéletének. Még nehezebb helyzetben vannak azok – a többség -, akik nem motorszerelők, hanem egyszerű felhasználók, akik csak örömteli kilométereke vágynak. A Red Baron nekik segít, az ő vállukról veszi le az aggodalom terheit, hisz a nálunk vásárolt használt motorokra garanciát adunk.