Nagy tavaszi készlettel várunk minden motorost, és leendő motorost! Keresd üzleteinket egyedi részletfizetési ajánlatért!

Amikor 2017-ben a Honda bemutatta meztelen tanulmánymotorját, éreztük, hogy a Neo Sports Café nem marad puszta dizájnötlet, mert ahhoz túl jó, túl élhető, túl befejezett volt. A nem sokkal később megjelenő CB1000R szinte tökéletesen hozta a kiállítási darab formáját, s akkor már érezni lehetett, ez túl pofás ahhoz, hogy a forma csak egy gépen érvényesülhessen.

A szezon már itt kopogtat így hamarosan meg kell indulnod az úton! Mi nem sürgetünk, de ha megláttad azt, amit kerestél akkor csapj le rá!
Szerződés után pedig csak hátra kell dőlnöd, mert mi intézünk mindent.

Nálunk nem lesz készlet hiány szezonban.

Ha igen kérlek olvasd el, ha nem, akkor kérlek küld el minden tűzoltónak akit csak ismersz! Mi a Red Baron Csapata felnézünk a tűzoltókra és hálásak vagyunk hogy a biztonságunkért az életüket kockáztatják.

Folyamatosan változó motor készlettel és hatalmas választékkal várunk Téged üzleteinkben.

Garanciát nemcsak a kevés kilométer futott motorokra vállalunk, hanem a 100ezer kilométert futottakra is. 

Rövid pihenőt tartunk, hogy jövőre újult erővel várjuk a motorozás szerelmeseit. 

Üzleteink és szervizeink 2021. december 18. és 2022. január 4. között zárva tartanak.

Mi is maszkban és kézfertőtlenítővel várunk üzleteinkben, hogy biztonságosan tudj nálunk nézelődni.

A név legendás: ha kimondjuk, hogy Vulcan, sokaknak a kifejezetten sokáig, a majdnem húsz évig gyártott 500-as customok ugranak be. Ugyan voltak ennél nagyobb gépeik is, de az 1990-től 2009-ig tartó modellciklus a Kawasaki egyik legikonikusabb gépévé tette a soros kéthengerest.