Jön a jó idő!
Egyre többen akarnak motorozni, így márciustól szombatonként is nyitva vagyunk 8:00-17:00 között, kivéve az ünnepi időszakban. 

A nagyrobogók kategóriája két évtized alatt hihetetlen fejlődést mutatott: a kétkerekű, kelletlen kanapéktól eljutottunk oda, hogy nem csak praktikus, hanem sportos, túraképes eszközzé is váltak. Az új irány egyik legszimpatikusabb képviselője a Honda Forza 350, aminek minden atomja azt sugallja, hogy egy igazi Gran Turismóval akadtunk össze.

Mennyivel kellemesebb egy stílusos, alacsony fogyasztású PCX robesszal reggel munkába menni?

Rendeld meg nálunk, és vágj neki a szezonnak az új MT09-cel.
Előző motorodat beszámítjuk, és az újat részletfizetésre akár + kiterjesztett garanciával is kérheted.

Készülünk, mert hamarosan itt az idő!
Folyamatosan érkeznek Pécsre az új Honda motorok, és hamarosan Győrbe a Yamaha modellek is begördülnek. Törökbálinti üzletünkben új Kawasaki motorokat találhatsz.

Új motor vásárlása esetén is keress minket bizalommal!

Szezonon kivüli időszakban is több nagyobb munka folyik a szervizban. Például kuplung kosár csere vagy téli tároláson lévő motorok szervizelése.  Ilyen munkák mellett még van pár szabad időpontunk a szezon felkészítésre. Foglalj mihamarabb időpontot!

Ilyen egy szerelemgyerek: a két szülő legjobb tulajdonságait viszi tovább, s aki közel kerül hozzá, megérzi, milyen jó dolgok vannak a háttérben. A Kawasaki Z400-as modellje pont ezt tudja, hiszen a 650-es formai elemeit keresztezi a 300-as karcsúságával. Az eredmény egy olyan naked, aminek kezelhetősége és viselkedése igazi ünnep a mindennapokban.

Céges rendezvény miatt 2024.01.15-én üzleteink és szervizeink zárva tartanak. 

2024.01.16-én kedden megszokott nyitvatartással várunk mindenkit.

Ugyan kint még -10 fok van, de már nagyon várjuk a tavaszt, ezért motorozunk kicsit.
Készülünk a friss gépekkel, mert már most sokat lefoglaltatok.

Motoros képzések szünetelnek, de mi továbbra is támogatjuk a kezdő motorosokat.