Hazavinnéd az új motorodat? De hogy hogyan?!  A Red Baron megoldást kinál erre is. 

Állócsillag, nincs is rá jobb szó – a Kawasaki Versys modelljei minden évjáratban, minden generációban az egyik legjobb választást kínálják. Egyszerre sportosak, egyszerre szórakoztatók, de közben sem a praktikumról, sem a megbízhatóságról nem kell lemondanunk.

Minden motornak fontos a gondoskodás. A Téli Tárolás szolgáltatásunkat több mint 10 éve fejlesztjük. Ezért mi nem csak egy fedett helyet biztosítunk kedvencednek, de a téli hónapok alatt elvégezzük a szezon felkészítő nagy szervizt.

A Road Service szolgáltatásunkra mindig számíthatsz.

Vége a szezonnak ideje lecserélni a motorod! Ha nincs még motorod az sem baj, segítünk kiválasztani. Miért a Red Baron?!

Beköszöntött az ősz, de nálunk még tart a motoros szezon. Minden üzletünkben különleges ajánlatokkal várunk! Gyere be és még idén vedd át a motorodat!

Ha nem bánod, hogy valaki bejáratta, akkor kedvező ajánlatokkal várunk!

A GSX-R betűkód egyet jelentett a sportmotorokkal – nem csak az első igazi superbike jelent meg ezen a néven, hanem sok-sok generáció és köbcenti-kategória követte az eredeti púpostankos legendát. Hogy ne csak a lóerők bűvöletében éljünk, járjuk körbe és szeressük meg a legkisebbet, a Suzuki agilis 125-ét is!

2021. október 1-jétől minden üzletünk és szervizünk hétfőtől péntekig tart nyitva. 

Még nem röpködnek odakint a minuszok, de már érdemes most gondolni arra, hogy télen hol és hogyan fogod tárolni a motorodat. Szakszerű megoldásra vágysz?! A Red Baron idén is biztosít egy jó helyet járművednek.