Október 15-től indul nálunk a Téli Tárolás.
Neked találtuk ki, ha:

Kuplung felújítás belefér a kiterjesztett Garanciába.

A Honda újdonságai hamarosan Magyarországon is megkezdik a hódítást: a GL1800 Gold Wing és a Gold Wing Tour decemberben, míg a CMX500 és CMX1100 Rebel 2024 elején érkezik a kereskedésekbe.

Minden üzletünkben 10 kiemelt FESTA motor vár különleges ajánlattal.

A Red Baron-nál minden motorkerékpár ACIDM-mérés után kerül értékesítésre.

Használt motorkerékpár felvásárlás előtt átesik egy ACIDM mérésen, ahol az emberi szubjektivitást kizáró digitális műszeres mérésen esik át, ennek a célja a motor minőségének ellenőrzése.

Készleten lévő új Kawasaki modelleket most kedvező áron kináljuk a Törökbálinti üzletünkben. 

Egyedi részletfizetési ajánlattal és kiterjesztett garanciával várunk! 

Régóta álmodsz egy új Hondáról?!

Akkor most itt az ideje, hogy felkeresd a Pécsi Red Baront, mint Honda márkakereskedést, és érdeklődj a raktáron lévő modellekre érvényes speciális ajánlatról. 

Várunk a győri üzletünkben új és használt Yamahákkal!

Felesleges arról vitát nyitni, motorosbarátok-e a magyar utak, mert nem azok: ha éppen nem a többi közlekedő figyelmetlen, akkor az aszfalt minősége okozhat kellemetlen meglepetéseket. Sajnos pont a kisebb kerekű, rövidebb rugóúttal és sajátos geometriával rendelkező robogók a legérzékenyebbek az gödrökre és repedésekre.

Beköszöntött ősz, de nálunk sosincs vége a motoros szezonnak. Megújult készlettel és extra különleges ajánlatokkal várunk hétfőtől péntekig az Üzleteinkben. 
Figyelem! Októbertől hétfőtől - péntekig tartunk nyitva.