Üzleteinkben új és 0 km-es Yamaha motorokat kínálunk „extra” jó feltételekkel.

Mitől lesz egy motor FESTA?

A Yamaha már régóta a kéthengeresek mestere: lassan fél évszázada, hogy bemutatták az elsőt, sőt azóta időről időre újabb twinek érkeznek. Az ősrégi XS sorozat után a 750-es Super Ténéré volt a dupladugattyúsok királya, amit a népszerű TDM sorozat követett. Sokáig csend volt, így a rajongók joggal várhattak valamit: nekik készült el néhány éve a máig is sikerrel árusított 1200-as új Ténéré.

Az üzleteink 2015. szeptember 4-én, pénteken, kivételesen rövidebb ideig tartanak nyitva. Másnap változatlan nyitvatartási idővel várunk.

Dübörög a motoros szezon, az idő és a benzin árak is kedveznek a motoros kikapcsolódáshoz, ennek örülünk! Viszont ott van a kérdés, hogy vajon Te mennyire vagy elégedett a motoroddal???

A hosszú hétvégén is várunk! Gyere, és látogass el hozzánk! 2015. augusztus 20. - ZÁRVA 2015. augusztus 21. - pénteki nyitva tartás 2015. augusztus 22. - szombati nyitva tartás 2015. augusztus 23. - vasárnap - ZÁRVA

Talán maguk a japán mérnökök sem gondolták volna, hogy ennyire időtálló és formás gép lesz a VRX. Jellemző módon megtartották maguknak, hiszen csak belpiacos forgalmazásba került a Honda izgalmas 400-asa. Kár, nagyon nagy kár.

Elmúlt a forróság, csökkent a benzin ára, és itt a legfrissebb Red Baron ajánlat a motorozáshoz!

A magyar piacról rohamosan fogynak a kevés km-es , jó állapotú motorok, a külföldi piacról pedig az árfekvésük miatt a sokat futott modelleket hozzák a kereskedők. A „piac” viszont a kevés km futású, tökéletes motorokat keresi. Ennek az igénynek próbál a kereskedők többsége megfelelni úgy, hogy visszatekerik a km órát. Így nem kell magyarázkodniuk, és az ügyfélnek is csábítóbb a kevés km.

Az angolok teáskannának csúfolják, a magyarok még arra sem veszik a fáradtságot, hogy becenevet találjanak neki. Pedig a Suzuki GSX750F olyan, mint a kicsit jellegtelen szomszéd lány: addig nem érzünk késztetést az ismerkedésre, míg egyszer meg nem látjuk fürdőruhában. Kis szerencsével a motort nem kell megnéznünk levetkőzve, de aki közelebbről megismeri a „légolajost”, könnyen azt veheti észre, hogy beleszeretett. Pedig elsőre nem is szép, nem is kívánatos - a japán sporttúra gép azonban olyan megbízható, sokoldalú és használható, amit ebben a kategóriában igazán kevesen tudnak, pláne ennyiért.