Viszlát, műanyagtenger, helló, vasóceán. Szevasz, kényszeres újítgatás, üdvözöllek, büszke hagyomány. Az SR400 maga a kétkerekű öröklét – mintha az idők kezdetétől létezne, mintha az idők végezetéig kitartana.

Utolsó esély, hogy FESTA motorod legyen!

Yamaha különlegességek és ebéd a Red Baron törökbálinti üzletében.

„Hogy került egy lihegő dinoszaurusz a fenekem alá?” - kérdezheti, aki izomból rárántja a gázt. A hatalmas blokk akkorát szippant, mintha egy rég kihalt ragadozó hüllő kapkodná a levegőt. Ami ez egyik oldalon szörcsögve beáramlik, a fenekénél üvöltve mögöttünk marad – a dínók rég kihaltak, de a férfias motorokból ez az egy túlélte.

Többször elhangzott, hogy a Yamaha az új, háromhengeres MT-családjával csak a Triumph Speed Triple sikereit próbálja lenyúlni – mi más magyarázná, hogy soros hármast terveztek? A rossznyelveknek csak félig van igaza, hiszen a japánok már akkor is készítettek ilyen blokkot, amikor éppen nem volt divat.

Üzleteinkben új és 0 km-es Yamaha motorokat kínálunk „extra” jó feltételekkel.

Mitől lesz egy motor FESTA?

A Yamaha már régóta a kéthengeresek mestere: lassan fél évszázada, hogy bemutatták az elsőt, sőt azóta időről időre újabb twinek érkeznek. Az ősrégi XS sorozat után a 750-es Super Ténéré volt a dupladugattyúsok királya, amit a népszerű TDM sorozat követett. Sokáig csend volt, így a rajongók joggal várhattak valamit: nekik készült el néhány éve a máig is sikerrel árusított 1200-as új Ténéré.

Az üzleteink 2015. szeptember 4-én, pénteken, kivételesen rövidebb ideig tartanak nyitva. Másnap változatlan nyitvatartási idővel várunk.

Dübörög a motoros szezon, az idő és a benzin árak is kedveznek a motoros kikapcsolódáshoz, ennek örülünk! Viszont ott van a kérdés, hogy vajon Te mennyire vagy elégedett a motoroddal???