Miért érdemes most motort venni?

„Nincs jobb annál, mikor egy forró nyári napon, motorozás közben hűt a menetszél”

Kinőtted az előző motorod? A Red Baron még nyári áron beszámítja motorod egy csere esetén.

Teljesen felfrissült a készletünk, amiből választhatsz.

Szervizünk soron kívül felkészíti motorod.

Részletfizetésünk továbbra is Forint alapú, ezért a törlesztő részletek nem változnak.

+3 hónap garancia biztosítja a felhőtlen motorozást.

Most még csatlakozhatsz a Red Baron Túraklubhoz.

 

 

 

Baleset-megelőző kampány a Red Baronnál

Gyakran hallhatjuk, hogy a motorbalesetek leggyakoribb kiváltója a vezető ügyetlensége vagy felkészületlensége. Ez csak részben igaz – hiába tesz meg mindent legjobb tudása szerint a vezető, ha a motor állapota vagy technikai hiányossága balesetet okoz.

 

 

 

Ünnepi ügyelet

Az M1-törökbálinti üzletünk Május elsején is, Road Service ügyelet miatt nyitva tart, hogy a motorozás felhőtlen legyen. Másodikától a megszokott nyitva tartással vár minden kedves érdeklődőt.

 

 

 

RED BARON ANKÉTKLUB

A 2009. február 19.-én alakult Ankét Klub köszöni az eddigi jelentkezők válaszait. Többek közt az Ő segítségükkel alakítottuk ki az új Klubszervizünket. Azóta rengetegen iratkoztak fel magazinunkra. A következő sorok nekik szólnak.

 

 

 

A Red Baron alapítása óta figyelemmel kíséri a Talmácsi családot, s most nyílt lehetőség segíteni az ifjú tehetségeket. Ez vezérelt bennünket, amikor lefektettük együttműködésünk alapjait a Talmácsi Motorsport Akadémiával. Ennek jegyében a Red Baron mini szupersport motorokat biztosít az iskolának, hogy a jövő reménységei ezeken sajátíthassák el a versenymotorozás rejtelmeit.

 

 

 

Köszönet ügyfeleinknek

Novemberi "kamatmentes" akciónk keretében értékesítésünk 100%-al nött.

Ennek fényében akciónkat december végéig meghosszabbítjuk.

Sőt, kiegészítjük 10 darab "kiemelt" ajánlattal, minden kategóriában.

 

 

Az év első túráját a Red Baron szervezi! Azok számára, akik február folyamán motort vásárolnak üzleteinkben, szezonnyitó kirándulást szervezünk. Bízunk benne, hogy az időjárás is kegyes lesz a túrákhoz - ha a természet ereje nem szól közbe, mindkét üzletünkből, Győrből és Budapestről is indítunk egy csapatot.

 

 

Meglepetés!

Felpattant a novemberi „meglepetésdoboz” fedele - ha még nem találta meg álmai motorját, most érdemes körülnézni a Red Baronnál. Ne vegyen bizonytalan eredetű használt motort, amelyekhez nem jár ACIDM ellenőrzés, 100-pontos kontrollszerviz, japán rendszerű minőség-ellenőrzés, ingyenes 400 km-es Road Service útisegély-szolgálat, díjmentes első szerviz, Red Baron írásos garancia és egyéb, már megszokott szolgáltatásaink.

 

 

 

Red Baron Túraklub

Elég kinézni az ablakon, saját szemünkkel győződhetünk meg arról, hogy tart még a szezon, nem kell a garázs mélyére rejteni a motort.  Ha a világból már nem is gurulunk ki ősszel, egy rövid, koncentrált túra még rengeteg örömöt adhat.

Kedves olvasó!

Több mint egy éve jelentkezik havonta a Red Baron Magazin és pont egy éve újult meg honlapunk. Ez év alatt 6000 fősre duzzadt azok száma, akik feliratkoztak magazinunkra. Szeretnénk magazinunkat az olvasók igényeit szem előtt tartva készíteni, ezért minden kedves olvasót kérek, hogy írja meg véleményét a magazin@redbaron.hu E-mail címre.