Egyik jó hír, hogy már a télből kifelé haladunk, méghozzá a motoros szezon felé! A másik jó hír, a Red Baron mozgalmasan kezdte az új évet a motorosok örömére.

A Red Baron ügyfelei és klubtagjai részére téli tárolás szolgáltatást hirdet.

Viszlát, műanyagtenger, helló, vasóceán. Szevasz, kényszeres újítgatás, üdvözöllek, büszke hagyomány. Az SR400 maga a kétkerekű öröklét – mintha az idők kezdetétől létezne, mintha az idők végezetéig kitartana.

Utolsó esély, hogy FESTA motorod legyen!

Yamaha különlegességek és ebéd a Red Baron törökbálinti üzletében.

„Hogy került egy lihegő dinoszaurusz a fenekem alá?” - kérdezheti, aki izomból rárántja a gázt. A hatalmas blokk akkorát szippant, mintha egy rég kihalt ragadozó hüllő kapkodná a levegőt. Ami ez egyik oldalon szörcsögve beáramlik, a fenekénél üvöltve mögöttünk marad – a dínók rég kihaltak, de a férfias motorokból ez az egy túlélte.

Többször elhangzott, hogy a Yamaha az új, háromhengeres MT-családjával csak a Triumph Speed Triple sikereit próbálja lenyúlni – mi más magyarázná, hogy soros hármast terveztek? A rossznyelveknek csak félig van igaza, hiszen a japánok már akkor is készítettek ilyen blokkot, amikor éppen nem volt divat.

Üzleteinkben új és 0 km-es Yamaha motorokat kínálunk „extra” jó feltételekkel.

Mitől lesz egy motor FESTA?