2015 március 15.-től a 2014. évi CII. Törvény szerint vasárnap zárva tartjuk üzletünket, egyidejűleg hosszabbított nyitva tartást vezettünk be.

Ugyan a Yamaha már a hatvanas évek elején is készített terepre alkalmas motorokat, de ezek az amerikai piacon kínált gépek az utcai típusaik módosított, scrambler változatai voltak csupán. Szélesebb kormány, bütykös gumi, magasabbra húzott kipufogó – arra jók voltak, hogy a cég megvesse a lábat a szegmensben.

Minden Japán gyártmányú motor az üzletünk alapja, ezért: Ha van a tulajdonodban, vagy baráti körödben eladó motorkerékpár, vagy cserélni szeretnél, bátran keress fel minket!

Mint, ahogy már előző számunkban jeleztük, Festa elnevezéssel, folyamatos kedvezményes készlettel várjuk a motort vásárló ügyfeleinket.

A nagyrobogók kategóriája sokáig egyet jelentett a nyiklő-nyakló vázzal, a rossz súlyelosztással, a béna futóművel. Aki automata váltót és szélvédelmet akart, elfogadta ezeket a hátrányokat, majd legtöbbször hangosan bizonygatta másoknak, hogy nem is léteznek. Az első, amelynél erre nem volt szükség, a 2001-ben megjelent Yamaha Tmax 500 volt.

2014-es őszi ajánlataink:

Ha csak a legeket kezdeném sorolni, sokáig tartana. Van néhány nagy dolog, van sok kisebb, szinte észrevétlen is – egy biztos, most van itt a legjobb alkalom, hogy bemutassuk a Kawasaki ZZ-R1400-at.

Most gondolkozol motor véletlen? Nem késő! Gyertek hozzánk motort venni és eladni!

Mi is az az ACIDM? ACIDM: ADVANCED COMPUTERIZED INTEGRAL DIAGNOSYS-SYSTEM FOR MOTORBIKES ACIDM (EJTSD: ASIDAM) Az ACIDM célja a motorkerékpár minőségének ellenőrzése, az emberi szubjektivitást kizáró digitális műszeres mérés által. A Red Baronnál minden motorkerékpár ACIDM-mérés után kerül értékesítésre.

Mostanában ugyan kissé bokszer-központú lett a túramotorok piaca, de voltak olyan évek, amikor a japánok minden szögletben helytálltak. Az akkori csúcsgépek a mai napig élvezetesek és jól vezethetők – a kilencvenes évek egyik legendája a kéthengeres Super Ténéré 750 volt.