Szinte hetente halljuk a hírekben, hogy szerdától újra egy forinttal olcsóbb az üzemanyag, ennek ellenére a végén csak azt vesszük észre: egyre drágábban és drágábban tankolunk. Bármilyen óvatosan járunk az autónkkal, városi üzemben, a reggeli dugóban tötymörögve lehetetlen hat liter alatt tartani a fogyasztást – ha egy kicsit nagyobb a kocsi, könnyen két számjegyűvé válik a jármű étvágya.

"Itt van az ősz, itt van újra" , motoros túrázóknak ez a legideálisabb időjárás. A Red Baron havi rendszerességgel szervez motoros túrákat ügyfelei részére, Törökbálintról, Győrből, és Pécsről. Az útvonalról és szervezésről a túra vezető, a túra biztonságáról a túra kísérők gondoskodnak.

Amit a nálunk való munka adhat neked: Motoros környezet & Folyamatos képzés & Fejlődési és továbblépési lehetőség & Jó csapat & Motorvásárlási kedvezmény & Saját motor szerelési lehetőség & Versenyképes fizetés.

Vannak olyan menő dolgok, amelyek a nyolcvanas évek végével félelmetesen cikivé váltak: ilyen volt a Dolly Roll meg az elöl rövid, hátul hosszú bundesligás frizura is. Léteztek azonban olyanok, amelyekre máig jó ránézni – pont ilyen a Kawasaki Eliminator sorozata.

Ez nagyon nem olasz – ugyan megjelenésekor sokan rá akarták fogni, hogy csak egy Ducati-klón, de erre a Honda rácáfolt, leginkább a megbízható működésével. A 90 fokos V2-es igazi, univerzális bombázó: ha kell a versenypályán repít majdnem 300-zal, ha kell, hétvégén a legkanyargósabb utakon visz le a tengerhez.

Egy motorkerékpár eladása elméletben nem tűnik nehéz dolognak, viszont gyakorlatban már annál több nehézségbe ütközünk. Nézzük mik a lehetőségek:

Ez a kérdés már biztos, hogy minden motoros - motorozó fejében megfordult. Miért is szeretnénk a jól bevált, szeretett már-már családtagként kezelt motorunkat lecserélni?

Amilyen jól esik nyáron a pincehideg fröccs, olyan frissítő a mélyről jövő nyomaték is: a V2-es felébreszt, és a dugattyúk ritmusos tánca soha többé nem hagy elaludni. A Yamaha ezt nagyon érzi, tudják, hogy kell kéthengerest építeni.

Régóta folyamatosan növekvő tendencia, hogy a használt motort vásárló ügyfelek elsődleges szempontjai között van a garancia. Tehát az ügyfelek egyre inkább a minőségi motorokat keresik, valamint igénylik a "motoros szolgáltatásokat", mint például a garanciát.

Régóta folyamatosan növekvő tendencia, hogy a használt motort vásárló ügyfelek elsődleges szempontjai között van a garancia.