Különleges téli akció a Red Baronnál

Hogy miért különleges? 10 éves a Red Baron! Ez alkalomból 2007-ben minden hónapban más és más akciókkal kedveskedtünk ügyfeleinknek. December hónapban vásárlóink kiválaszthatják az alábbi akcióink közül, amelyik számukra a legkedvezőbb! a) részletfizetés esetén akciós motorjaink első havi törlesztését a Red Baron átvállalja b) válaszd ki most motorod, mi eltárojuk tavaszig!

 

 

10 ÉVES A RED BARON HUNGARY!

Idén a Red Baron csoport 35 éves és pont 10 éve nyitotta első üzletét Magyarországon. Ennek örömére 2007. januártól novemberig, minden hónapban meglepetéssel kedveskedünk. Ha szeretnél ezekről az akciókról és további érdekességekről időben értesülni, látogass el a www.redbaron.hu oldalra, ahol feliratkozhatsz hírlevelünkre.

 

 

10 éves a Red Baron Hungary

Idén a Red Baron csoport 35 éves és pont 10 éve nyitotta első üzletét Magyarországon. Ennek örömére 2007. januártól novemberig, minden hónapban meglepetéssel kedveskedünk. Ha szeretnél ezekről az akciókról és további érdekességekről időben értesülni, látogass el a www.redbaron.hu oldalra, ahol feliratkozhatsz hírlevelünkre.

 

 

10 ÉVES A RED BARON HUNGARY!

Idén a Red Baron csoport 35 éves és pont 10 éve nyitotta első üzletét Magyarországon.

Ennek örömére 2007. januártól novemberig, minden hónapban meglepetéssel kedveskedünk.

Ha szeretnél ezekről az akciókról és további érdekességekről időben értesülni, látogass el a www.redbaron.hu oldalra, ahol feliratkozhatsz hírlevelünkre.