MOST ÉRDEMES MOTORT VENNI!

 

„NINCS JOBB ANNÁL, MIKOR EGY FORRÓ NYÁRI NAPON, MOTOROZÁS KÖZBEN HŰT A MENETSZÉL”• Kinőtted az előző motorod? A Red Baron még nyári áron beszámítja motorod egy csere esetén.• Teljesen felfrissült a készletünk, amiből választhatsz.• Szervizünk soron kívül felkészíti motorod.• Részletfizetésünk továbbra is Forint alapú, ezért a törlesztő részletek nem változnak.• +3 hónap garancia a 8 évnél fiatalabb motorokra.• Most még csatlakozhatsz a Red Baron Túraklubhoz.

 

Itt a nyár, a motorozás időszaka!

 

2012-ben a tavalyinál nagyobb, színes-változatos készlettel várunk üzleteinkben: Törökbálinton, Győrött és Pécsett. Kérésre a vágyott motort az általad választott üzletbe szállítjuk. Mivel tavaly kiárusítottuk a régebbi készletet, teljesen friss készlettel várunk. Megnövekedett az igény „kezdőmotorokra”, ezekből mindhárom üzletünkben külön sarkot alakítottunk ki, a könnyebb választás érdekében.

 

Megszereztem a jogsit – segítség mit vegyek?

 

Nincsenek könnyű helyzetben azok, akik kezdőként megfelelő motort keresnek maguknak. A magyarországi kínálat elkeserítő. Sajnos a választék kicsi és arra a kevésre sem figyelnek eléggé. Szomorú, de sok tulajdonos rosszul bánik a kisköbcentis motorokkal, mondván, hogy ezeknek úgy sincs értéke, jövőre majd úgyis eladja.

 

Jó hír a motorvásárlóknak! Legfrissebb készlet

Az elmúlt 15 évben most legfrissebb a készletünk. A tél folyamán ügyfeleink igénye szerint vadásztuk az eladó motorokat, hogy ha kitavaszodik, mindenki találjon kedvére valót. Gyere el üzletünkbe, csodáld meg motorjainkat és beszélgess a többi motorossal.

 

 

Vasárnap is nyitva tartunk

Szeretnénk segíteni Pécs és Győr környéki ügyfeleinknek is vasárnap. Mostantól nyitva tartunk vasárnap is, így Pécsről és Győrből azonnal tudunk indulni ügyfeleink segítségére!Látogass el üzleteinkbe akár vasárnap is és tekintsd meg folyamatosan változó készletünket. ÚJ NYITVATARTÁSUNK MINDEN ÜZLETÜNKBEN H-V 9:00-18:00RB M1-TÖRÖKBÁLINT  06 23 418 350RB GYŐR                    06 96 517 258RB PÉCS H-V 9-18       06 72 510 402

 

Megemelkedtek az illetékek?

Aki készpénzre vagy hitelre vesz motort, annak fizetni kell a megnövekedett vagyonszerzési illetéket.Ha viszont a Red Baron egyedi konstrukcióját veszed igénybe, akkor csak az egynegyedét fizetve, máris rápattanhatsz a paripára.Kerüld el a megemelkedett illetékeket! Konkrét ajánlatokért érdeklődj üzleteinkben.

 

 

Jó hír az eladni vágyóknak

Készpénzes felvásárlásunknál megszűnt az évjárat korlátozás. Mostantól bármilyen korú japán gyártmányú motort gyorsan megvásárolunk.•    Ha motorod nem indul, akkor is keress meg minket.•    Ha egyezik az elképzelésünk, motorodért házhoz megyünk.•    Az állapotfelmérés 30 perc•    Utána azonnal fizetünk.

 

Látogass el a megújult www.redbaron.hu oldalra

Kedves olvasónk. Örömmel értesítünk, hogy elkészült új honlapunk. Köszönjük javaslataitokat, sokat segített a megvalósításban. Most is szeretnénk megkérni, hogy észrevételeidet osszd meg velünk a magazin@redbaron.hu email címen.

 

Megújult a Red Baron részletfizetés

alacsonyabb kezdőbefizetés = 20%-tól maradványértékes VARIO hitel = alacsonyabb törlesztőrészletek devizahitel JPY alapú = kevesebb kamat

 

Most érdemes motort venni, mert jövőre megnőnek az illetékek!

A 2012-es ében a motorok átírási költsége nem a lökettérfogattól, hanem teljesítményüktől függ. Egy hároméves 600-as Fazer átírási illetéke jelenleg 14.346 Ft, ha elfogadják a törvényt 50.400 Ft lesz, tehát 36 ezer Forinttal növekszik.