- Unod már a dugót?- Hamarabb szeretnél célhoz érni? - Nem találsz parkolóhelyet?- Sokba kerül a parkolási díj?- Drága a biztosítás?- Költséges adutód vagy nagymotorod fenntartása?- Kevesebbért szeretnél tankolni?

 

 

Megújul a Red Baron részletfizetés

Áprilistól az alábbi előnyökkel megújuló részletfizetési lehetőségekkel várunk minden kedves eddigi ügyfelünket és új vásárlónkat.

Az újításokkal együtt tovább él a régi részletfizetési lehetőség is, tehát csak jó hírünk van.

 

 

 

MEGHÍVÓ KÖZÖS TÚRÁZÁSRA!

A Red Baron Túraklub koratavaszi kirándulást tervez.

A kezdő motorosok biztonságos tapasztalatszerzése céljából hangulatos túrákat szervezünk, ahová régi vásárlóinkat is szeretettel várjuk

Különleges téli akció a Red Baronnál

Hogy miért különleges? 10 éves a Red Baron! Ez alkalomból 2007-ben minden hónapban más és más akciókkal kedveskedtünk ügyfeleinknek. December hónapban vásárlóink kiválaszthatják az alábbi akcióink közül, amelyik számukra a legkedvezőbb! a) részletfizetés esetén akciós motorjaink első havi törlesztését a Red Baron átvállalja b) válaszd ki most motorod, mi eltárojuk tavaszig!

 

 

10 ÉVES A RED BARON HUNGARY!

Idén a Red Baron csoport 35 éves és pont 10 éve nyitotta első üzletét Magyarországon. Ennek örömére 2007. januártól novemberig, minden hónapban meglepetéssel kedveskedünk. Ha szeretnél ezekről az akciókról és további érdekességekről időben értesülni, látogass el a www.redbaron.hu oldalra, ahol feliratkozhatsz hírlevelünkre.

 

 

10 éves a Red Baron Hungary

Idén a Red Baron csoport 35 éves és pont 10 éve nyitotta első üzletét Magyarországon. Ennek örömére 2007. januártól novemberig, minden hónapban meglepetéssel kedveskedünk. Ha szeretnél ezekről az akciókról és további érdekességekről időben értesülni, látogass el a www.redbaron.hu oldalra, ahol feliratkozhatsz hírlevelünkre.

 

 

10 ÉVES A RED BARON HUNGARY!

Idén a Red Baron csoport 35 éves és pont 10 éve nyitotta első üzletét Magyarországon.

Ennek örömére 2007. januártól novemberig, minden hónapban meglepetéssel kedveskedünk.

Ha szeretnél ezekről az akciókról és további érdekességekről időben értesülni, látogass el a www.redbaron.hu oldalra, ahol feliratkozhatsz hírlevelünkre.